Welkom op de website van Cashcar

Cashcar is een jong en flexibel reclamebedrijf die elke Nederlander de mogelijkheid geeft om tot 200 euro per maand bij te verdienen door te rijden met een reclameboodschap van n van onze adverteerders.

Bij Cashcar melden zich adverteerders die reclamecampagnes willen organiseren met gebruik van auto's. Deze adverteerders selecteren de auto's van Cashcar hiervoor. Je bepaalt zelf welk deel van je auto wel of niet niet bestickert mag worden. Wil je je auto aanmelden, klik dan hier!

Auto

Hoe werkt het?

Ons concept is simpel. Cashcar geeft adverteerders die normaal gesproken adverteren in de krant, bushokjes, op internet, billboards etc. de mogelijkheid om op een relatief nieuwe, innovatieve manier reclame te maken, namelijk op jouw auto! Als vergoeding voor de sticker die (tijdelijk) op je auto wordt geplakt, betalen bedrijven je tot wel 200,00 per maand! De adverteerder zorgt ervoor dat je sticker op je auto geplakt wordt, en zorgt eventueel er ook voor dat deze weer verwijderd wordt.Lees meer over het concept

Hoeveel kan ik verdienen?

Je geeft zelf aan welk deel bestickert mag worden. De vergoeding is gemiddeld 200,00 per maand! Het afgesproken bedrag krijg je dan ook daadwerkelijk op je rekening uitbetaald door de adverteerder zelf! Lees meer over vergoedingen

Veel gestelde vragen...

 • Moet ik veel kilometers rijden om reclame te rijden?

  Nee, dat hoeft niet. Het belangrijkste is dat de auto gezien wordt. Zelfs een auto die niet rijd kan interessant zijn voor een adverteerder. Als deze maar gezien wordt door mensen.

 • Is een achterruitsticker gevaarlijk om mee te rijden

  Nee. De sticker is gemaakt van een speciaal materiaal waardoor je wel naar buiten, maar niemand naar binnen kan kijken.

 • Hoeveel reclame komt er op mijn auto?

  Reclamerijders geven zelf aan welk deel van de auto bestickert mag worden. Dat kan je aangeven op je inschrijfformulier.

 • Mag ik reclame weigeren?

  Ja, als u echt niet met reclame van een bepaalde adverteerder, dan kunt u weigeren. Cashcar hoopt alleen niet dat u te vaak weigert.

 • Zijn er spelregels waaraan ik me moet houden?

  Ja, zo moet u bijvoorbeeld rijden zoals u heeft aangegeven op uw inschrijfformulier. Spelregels en algemene voorwaarden zijn te downloaden op deze website.