Het concept

Ons concept is simpel. Cashcar geeft adverteerders die normaal gesproken adverteren in de krant, bushokjes, op internet, billboards etc. de mogelijkheid om op een relatief nieuwe, innovatieve manier reclame te maken, namelijk op jouw auto!

Om ook tot 200,00 per maand te verdienen met stickers op uw auto dien je je auto online in te schrijven. U betaalt voor uw inschrijving (via Ideal) een eenmalig bedrag van 15,- per auto en u kunt dan direct benaderd worden door adverterend Nederland. Makkelijker kan het niet.

Onze adverteerders mogen zelf autos uitzoeken waarop ze willen adverteren. Daarom willen adverteerders graag inzicht hebben in je rijdgewoontes. Zo willen ze vaak weten waar de auto het meest gezien word, hoeveel kilometers gereden wordt, waar u parkeert etc. Ingevulde inschrijfformulieren worden toegevoegd aan onze database. Hierin blijft u anoniem zodat niet te zien is wie je bent en waar je woont.

De adverteerder zelf zorgt ervoor dat je sticker op je auto geplakt wordt, en zorgt er ook voor dat deze weer verwijderd wordt. Adverteerders kunnen in ons systeem zelf auto's uitzoeken en hebben de mogelijkheid u te benaderen voor een campagne. Het kan dus zijn dat jouw auto gekozen wordt. Is dat het geval, dan zal de adverteerder direct contact met je opnemen en laten we je weten om welk bedrijf het gaat, wat de advertentie / sticker inhoudt en wat je vergoeding zal zijn. Aan jou dan de keuze of je akkoord gaat. U doet dus direct zaken met de adverteerder zonder tussenkomst van Cashcar! Gaat u akkoord met aanbod van de adverteerder dan verdien je geld door gewoon door te gaan met je dagelijkse bezigheden en niets meer!

Adverteerders proberen zorg te dragen om je auto te laten bestickeren bij jou in de buurt waardoor je niet (te) ver hoeft te rijden om je auto te laten beplakken.