Het concept

Cashcar heeft een database opgebouwd met duizenden autos uit heel Nederland. Deze autos zijn van particulieren die hun auto beschikbaar stellen voor uw reclameboodschap, foto of logo. Reclamerijders ontvangen een vergoeding als ze rijden met uw reclame.

U kunt dus n of meerdere autos door Nederland, regionaal of plaatselijk laten rondrijden met uw reclame. Het is d manier om naamsbekendheid te verhogen of om een actie of aanbieding te ondersteunen. Doordat we reclamerijders hebben in heel Nederland, is een reclamecampagne precies af te stemmen op de juiste doelgroep.

Onze database

Cashcar heeft een grote database opgebouwd waarin alle beschikbare autos staan omschreven. Deze database groeit nog dagelijks. Cashcar geeft u de mogelijkheid om zelf de autos uitzoeken uit onze database. Natuurlijk kan Cashcar dat ook voor u doen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag en neemt zelf contact op met de reclamerijder.

U kunt de autos selecteren op ongeveer 32 beantwoorde vragen van de reclamerijders. Vragen zoals op merk van de auto, bouwjaar, woonplaats, aantal kilometers, parkeersituatie, te rijden routes, bezoeken winkelcentras etc. Doelgerichter adverteren is bijna niet mogelijk.

Werkwijze

 1. U neemt contact op met cashcar om inzicht te krijgen in onze database. Deze krijgt u per mail toegezonden in excel.
 2. U zoekt de meest interessante autos op in de database voor uw reclamecampagne. Ook kan Cashcar dat gratis voor u doen.
 3. U geeft de inschrijfnummers van deze autos aan ons door en u ontvangt na betaling per mail of post de contactgegevens.
 4. U benadert de reclamedrager(s) die u heeft uitgezocht, legt de soort advertentie voor en maakt een afspraak om de auto(s) te beplakken met uw advertentie.
 5. De door u uitgezocht auto(s) zal/zullen rondrijden zoals overeengekomen en de stickers worden door Cashcar verwijderd op de overeengekomen datum.

De voordelen op een rijtje

Cashcar heeft vele voordelen ten opzichte van veel andere media. Hier ziet u enkele voordelen op een rijtje:

 • Cashcar is tot wel 90% goedkoper dan andere media.
 • Regel zelf uw campagne zonder onze tussenkomst
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week gezien worden!
 • Innovatief idee, waarmee uw reclameboodschap 'eruit' springt.
 • Doelgroep gericht: wat uw doelgroep ook is, de autos van Cashcar kunnen ervoor zorgen dat u hem bereikt.
 • Elke minuut, elke seconde wordt uw advertentie opnieuw, spontaan voor het voetlicht gebracht bij potentile klanten en 24 uur per dag.
 • Niet statisch: doordat er geadverteerd wordt op rijdende objecten heeft uw boodschap een veel groter bereik dan bijvoorbeeld een reclamebord.
 • U bereikt grotere- en meerdere doelgroepen dan veel andere media.
 • U kiest zelf de auto(s) uit naar uw wensen.